Sini Vanella - Aerial Champagne Reel by Arsi Koivula

Mukavaa joulunjälkeistä jengi! Tässä pientä vaihtelua mahdolliseen joulupostausten ähkyyn.

Ehkä hienointa mitä valo-/videokuvausduunien kautta on omalla kohdalla tullut saavutettua, on ne oman alansa ammattilaiset joihin oon saanut tutustua. Esimerkkinä näistä "Aerial Champagne reel" joka vetäistiin Sinin kanssa pakettiin pari kuukautta sitten Logomossa.

Tämä supermimmi on muuten bookattavissa ensi kesän eventteihin tervetulomaljan kaatoon 🍾🥂
@sinisupreme

Tuotekuvaus Elastic Gymwear by Arsi Koivula

Lokakuun puolivälissä kuvattiin Turkulaiselle Elastic Gymwearille tuotekuvia tummalla lookilla. Mustan taustakartongin päälle tilattiin Prigistä reilu parimetrinen printtilogo, näin saatiin kuviin mukaan syvyyttä sekä tunnistettavuutta.

Tämänkaltaisia kokonaisuuksia on niiiiin siisti kuvailla ja mahtava samalla päästä vaikuttamaan siihen miltä brändi näyttää asiakkaille.

Alla muutama “Staff Pick” kuvauksesta.

Elastic_Gymwear_18.10.2018-1.jpg
Elastic_Gymwear_18.10.2018-2.jpg
Elastic_Gymwear_18.10.2018-3.jpg
Elastic_Gymwear_18.10.2018-4.jpg
Elastic_Gymwear_18.10.2018-6.jpg
Elastic_Gymwear_18.10.2018-5.jpg

Elastic Gymwear promokuvaus by Arsi Koivula

Tämän viikon tiistaina vetäistiin superhauska promokuvaus Elastic Gymwearille Ruissalon Saaronniemessä auringonlaskun aikaan. Ohessa muutama poiminta päivän kuvista ja behind the scenes video.
Mallit: Joan Keihäs & Kirsi Schaffner
Kiitos jengi <3

Sivustopäivitys by Arsi Koivula

Sivusto päivitetty uuteen visuun. Lisäsin mukaan projekteja niin kokonaisuudesta saa paremman otteen. Toimii suht näppärästi desktopilla ja mobbarissa. Whaddya think?

AKP_Desktop.jpg
AKP_mobile.jpg

Tee Jays - PSI Expo Düsseldorf by Arsi Koivula

Loistavaa alkanutta vuotta 2018! 
Tammikuussa kuvailtiin Tee Jaysin kanssa PSI-messuilla Düsseldorfissa.

Tee Jays on Tanskalainen b2b vaatebrändi joka vakuuttaa korkealla laadullaan. Yksi alan suunnannäyttäjistä.

 

Lifestyle photoshoot in Dubai Jumeirah Beach shot with iPhone 8 by Arsi Koivula

On our Christmas vacation to Dubai I got a change to do some photography for local lifestyle brand Pineapple Stuff to use in their Instagram.

Because of the hectic life back home, I had decided to leave my DSLR camera home and focus on this holiday just taking it easy. So due to this decision, the shoot had to be made using only iPhone camera. So much for taking it just easy. ;)

I have to admit I was pretty nervous the day before the shoot since I hadn’t done any client work using iPhone but after scouting the Jumeirah Beach area I had quite focused pictures in my mind.

Pineapple Stuff is blogging about traveling and selling beach towels and trucker caps that are made in Dubai.
Our model for this shoot was Pineapple Stuff brand ambassador @annakaylife who is just a super nice girl to work with and a talented model. It’s always a big relief when the model knows how to pose.

Post processing was done using vsco iOS app, which has awesome filters especially on these type of images that are shot in bright sunlight. Also wanted these images to have same kind of toning that Pineapple Stuff have published earlier. Some minor adjustments was made in Photoshop.

Vieraskynä | Melina Schmidt: Menesty somessa, 30 + 5 ideaa sisältömarkkinointiin e-kirjan mainoskuvaus by Arsi Koivula

| Kirjoittaja on luovan mainos- ja viestintätoimisto Schmidt Communicationsin yrittäjä, graafinen suunnittelija ja intohimoinen sisältömarkkinoija. |

Valokuvat, visuaaliset elementit sekä videot ovat merkittävä osa markkinointiviestintää ja tarinankerrontaa. Kuvia on käytetty markkinoinnissa aina, sillä ne tukevat viestiä ja havainnollistavat asiaa helposti ymmärrettävässä muodossa. Visuaalisen viestinnän ja laadukkaan kuvasisällön tärkeys korostuu ruuhkaisissa digi-ympäristöissä, joissa markkinoijat kilpailevat yleisönsä huomiosta.

Ei ole yhdentekevää minkälaista kuvasisältöä tuotamme yritystemme markkinointikanaviin tai -materiaaleihin. Kuvat vaikuttavat asiakkaidemme mielikuvaan yrityksemme tuotteista ja palveluista. Kuvat kiinnittävät huomion, jäävät mieleen ja parhaimmissa tapauksissa myyvät paremmin kuin pitkät myyntitekstit. Kaupankäynnin siirtyessä digitaalisiin kanaviin – verkkokauppoihin ja jopa sosiaalisen mediaan korostuu myös laadukkaiden kuvamateriaalien tarve.

Menesty somessa, 30 + 5 ideaa sisältömarkkinointiin e-kirjaa kirjoittaessani minulle oli päivänselvää, että kirjan ulkoasu ja onnistunut markkinointi vaatisi visuaalisesti vahvat markkinointikuvat. Olemme yritykseni Schmidt Communicationsin kanssa tehneet yrityksen perustamisesta lähtien tiiviisti yhteistyötä Arsin kanssa. Kokemus on opettanut, että Arsi on yksinkertaisesti paras valokuvaaja tämänkaltaisiin projekteihin.

Kirjan logo, värimaailma ja muut graafiset elementit eroavat todella voimakkaasti yritykseni visuaalisesta identiteetistä. Kuvamateriaalin piti tukea visiotani raikkaasta, kevyestä ja helposti lähestyttävästä kokonaisuudesta. Silti lopputulos ei saanut vaikuttaa munattomalta, sillä kirjassa esitetään vahvoja mielipiteitä ja väittämiä hyvästä sisältömarkkinoinnista. Brainstormasimme Arsin kanssa useaan otteeseen ja päädyimme kuvaamaan kolme erilaista settiä:
1. henkilökuvat hieman toimistomaisessa ympäristössä
2. kuvituskuvat aiheeseen liittyvistä elementeistä, kuten läppäri, puhelin ja kirjoitusvälineet
3. erilaisia tunnetiloja sisältävät fiiliskuvat.

Itse kuvaussuunnittelua ja valmistelua tehtiin useampi viikko. Saimme kultaakiin kalliimmat apukädet Reettalta, joka on aivan käsittämättömän taitava luomaan kokonaisia ympäristöjä ja tiloja. Reetta vastasi myös hiuksista ja kuvausmeikistä. Jokaisessa kuvaussessiossa on myös oltava yksi ”yleismies-jantunen”, joka huolehtii raskaiden tavaroiden, kuten huonekalujen siirtämisestä ja kaikista nopeista eteen sattuvista tehtävistä. Suuri kiitos Janille avusta!

Kuvauspäivästä editoitiin myös hulvaton Behind the Scenes -video. Tsekkaa miltä setti näytti:

Arsilla on äärimmäisen ammattimainen ote mainoskuvien tekemiseen. Sen lisäksi että kuvaussuunnittelu ja itse -päivä etenivät odotusten mukaisesti, saimme valmiit kuvat käyttöömme viikon sisään. Nopea toimitus helpotti kirjan ennakkomarkkinointia ja -myyntiä huomattavasti. En voi tarpeeksi kiittää Arsia hyvästä yhteistyöstä ja laadukkaasta jäljestä.

Menestystä loppuvuoteen,
Mel / @melinacharlotteschmidt


Mitä:
Menesty somessa, 30 + 5 ideaa sisältömarkkinointiin e-kirja (the Ig edition)

Kenelle:
Yrittäjille, sisällöntuottajille ja markkinoijille

Oppaan avulla: 
1. suunnittelet yrityksesi Instagram-päivitykset kuukaudeksi eteenpäin
2. tuotat freesiä ja sitouttavaa sisältöä seuraajillesi
3. markkinoit tehokkaasti ilman, että katsoja tuntee ostopakkoa
4. opit tuntemaan seuraajasi ja avaat keskustelukanavan
5. saat rohkeutta laittaa itsesi sekä bisneksesi likoon!

E-kirja sopii sinulle, joka haluat:
1. ottaa seuraavan askeleen sisältömarkkinoinnin maailmassa
2. luoda merkitystä ja rakentaa luottamusta seuraajiisi
3. inspiroida, motivoida ja viihdyttää ihanneasiakastasi

Psst! Koodilla ”arsi” saat kirjan hintaan 35 € S-Comin verkkokaupasta >>

Halloween 2017 by Arsi Koivula

Vetäistiin meidän porukan halloween-kemut vähän ennakkoon pari viikkoa sitten. Tälläistä matskua saatiin aikaiseksi etkoilta. 

Halloween_PreParty_21.10.2017-22.jpg
Halloween_PreParty_21.10.2017-25.jpg
Halloween_PreParty_21.10.2017-31.jpg
Halloween_PreParty_21.10.2017-34.jpg
Halloween_PreParty_21.10.2017-35.jpg

Iltaa jatkettiin Kaarinan Cottonissa jossa allekirjoittanut pääsi pitkästä aikaa DJ-dekkien taakse. Ensimmäiseltä soittopaikalta lohkesi tämä setti.

Cotton_goes_Halloween_21.10.2017-2.jpg
Cotton_goes_Halloween_21.10.2017-11.jpg
Cotton_goes_Halloween_21.10.2017-18.jpg
Cotton_goes_Halloween_21.10.2017-10.jpg
Cotton_goes_Halloween_21.10.2017-5.jpg
Cotton_goes_Halloween_21.10.2017-45.jpg
Cotton_goes_Halloween_21.10.2017-49.jpg
Cotton_goes_Halloween_21.10.2017-59.jpg
Cotton_goes_Halloween_21.10.2017-62.jpg
That's me. Maski antoi sopivasti lisähaastetta soittamiseen. ;)

That's me. Maski antoi sopivasti lisähaastetta soittamiseen. ;)

Ilmakuvaukset lisätty palvelupakettiin by Arsi Koivula

Niin siinä vaan kävi, että kuvauskopterikuume yllätti kesäloman kynnyksellä. Enpä ole taas hetkeen koukuttanut itseäni mihinkään niin pahasti kuin vispilän lennättämiseen ja sen mukana tulleisiin uusiin kuvakulmiin. Kopteriksi valikoitui Pulkkisen Mikan vahvasta suosituksesta DJI - Mavic Pro. Kahden ensimmäisen viikon testien perusteella olen äärimmäisen tyytyväinen laitteen varmatoimisuuteen, lentovakauteen ja ennenkaikkea kompaktiin kokoon. Kopterin propellit taittuvat kuljetuksen ajaksi sisään ja koko paketin saa ohjaimineen mahtumaan "Fly More Combo" -paketin mukana tulevaan olkalaukkuun. Pari viikkoa tuo laukku on seurannut minua joka paikkaan ja treenilentoja on osunut jokaiselle päivälle.

DJI - Mavic Pro
Kirjalansalmen silta | 23.7.2017

Kirjalansalmen silta | 23.7.2017

Hirvensalon Silta | 18.7.2017

Hirvensalon Silta | 18.7.2017

Stillikuvien ohella pinnan alla kytenyt kiinnostus videokuvaamiseen ja -editointiin on herännyt. Tarkoittaen sitä, että auringonnousut ja -laskut menee kesäloman ajan kuvatessa videota ja stilliä. Väliajat Final Cut Pro'ta treenaillessa. Poislukien tämän viikon lopulla tuleva muutto uuteen rivitaloon Ruskolla. Excited!