Ilmakuvaukset lisätty palvelupakettiin / by Arsi Koivula

Niin siinä vaan kävi, että kuvauskopterikuume yllätti kesäloman kynnyksellä. Enpä ole taas hetkeen koukuttanut itseäni mihinkään niin pahasti kuin vispilän lennättämiseen ja sen mukana tulleisiin uusiin kuvakulmiin. Kopteriksi valikoitui Pulkkisen Mikan vahvasta suosituksesta DJI - Mavic Pro. Kahden ensimmäisen viikon testien perusteella olen äärimmäisen tyytyväinen laitteen varmatoimisuuteen, lentovakauteen ja ennenkaikkea kompaktiin kokoon. Kopterin propellit taittuvat kuljetuksen ajaksi sisään ja koko paketin saa ohjaimineen mahtumaan "Fly More Combo" -paketin mukana tulevaan olkalaukkuun. Pari viikkoa tuo laukku on seurannut minua joka paikkaan ja treenilentoja on osunut jokaiselle päivälle.

DJI - Mavic Pro
Kirjalansalmen silta | 23.7.2017

Kirjalansalmen silta | 23.7.2017

Hirvensalon Silta | 18.7.2017

Hirvensalon Silta | 18.7.2017

Stillikuvien ohella pinnan alla kytenyt kiinnostus videokuvaamiseen ja -editointiin on herännyt. Tarkoittaen sitä, että auringonnousut ja -laskut menee kesäloman ajan kuvatessa videota ja stilliä. Väliajat Final Cut Pro'ta treenaillessa. Poislukien tämän viikon lopulla tuleva muutto uuteen rivitaloon Ruskolla. Excited!